Agora opendeurdagen op 4 en 5 september

Ga mee op de mooiste reis die je je kan voorstellen met het thema “Art of Agora”: ontdek het proces van bloemsierkunst van een klein maar krachtig zaadje tot bloem en de transformatie van kunst die liefde en geluk rondom creëert. 

We verkennen de liefde voor kunst (bloemen, planten en accessoires) en hoe deze opbloeit tot prachtig vakmanschap. 

Advertising
 

Deze passie voor bloemsierkunst wordt versterkt door drie ongelooflijk belangrijke elementen die met elkaar verweven zijn dankzij hun uniekheid: de kunst van onze bloemisten, van onze producten en van onze wereld. 

Creatie Atelier Sören Van Laer

We zetten met het thema “Art of Agora” graag de kunst en het vakmanschap van onze bloemisten in de verf. We tonen het hele proces van zaadje tot bloem, naar het boeket of plant, en de emotie die het brengt bij de consument. 

De opendeurdagen te Kontich staan dan ook volledig in dit thema en gaan door op: 

  • Zondag 4 september van 10u tot 20u 
  • Maandag 5 september van 7u tot 20u 

Programma

THE BIG FLOWER-OFF

Op zondag 4 september organiseren we een bloemenwedstrijd “The Big Flower-Off”. Vier teams nemen het tegen elkaar op en vertalen “Art of Agora” naar het publiek. Klanten kunnen stemmen op hun favoriete creatie. Op maandagavond 5 september zullen de creaties beoordeeld worden door een professionele jury met bekendmaking van de winnaars om 19u.

PRESENTATIES

We tonen aan de hand van fysieke producten alle stappen in het proces van klein, maar krachtig zaadje tot bloem of plant. 

Verder kan je rekenen op tal van promoties binnen de drie afdelingen, maak je kennis met verschillende standhouders (waaronder FLEUR BOOKSHOP), is er livemuziek op maandagnamiddag en kan je genieten van een hapje en drankje.

Wij kijken er naar uit om jou te mogen verwelkomen!


■ www.agoragroup.com