Bloemen stralen tijdens “Prix Veuve Clicquot”

Hare Majesteit Koningin Máxima van Nederland was maandagavond 21 maart aanwezig bij de uitreiking van de Nederlandse Prix Veuve Clicquot Zakenvrouw van het Jaar in Noordwijk (NL). De bloemen tijdens deze 35e editie werden verzorgd door LM Flower Fashion. Prix Veuve Clicquot is de internationale onderscheiding voor zakenvrouwen en heeft als doel het stimuleren van vrouwelijk  ondernemerschap en management.

De onderscheiding is een eerbetoon aan de jonge weduwe Barbe-Nicole Clicquot Ponsardin, die in het begin van de negentiende eeuw de leiding kreeg over het champagnehuis Veuve Clicquot. Deze onderscheiding wordt in achttien landen uitgereikt. Kandidaten worden door een jury beoordeeld op onder andere leidinggevende capaciteiten, organisatietalent, zakelijke en maatschappelijke invloed. Ook wordt het financieel-economisch toekomstperspectief van hun onderneming beoordeeld.

Advertising
 

In 2016 werd Vivienne van Eijkelenborg, voor haar leidinggevende kwaliteiten binnen modern babymerk Difrax, verkozen tot de 35e Nederlandse Zakenvrouw van het Jaar in Grand Hotel Huis ter Duin.

6. Prix Veuve Clicquot