Geen categorie

De mooiste calla’s in prachtige kleuren

De Calla tilt jouw boeket naar een hoger niveau. Reden om eens in te zoomen op deze exotische schone. Welke calla van Kallaland vind jij het mooist?

Kallaland is een jonge professionele onderneming opgericht door de gebroeders Jan en Ton Kortekaas. Er wordt met speciale aandacht op een ambachtelijke wijze een hoogwaardige collectie calla’s gekweekt die bestaat uit 15 tot 20 rassen en kleuren. Kallaland streeft ernaar om van eind mei tot en met begin november calla’s te produceren op de bollenvelden in de Bollenstreek.

De voordelen van de buitencultuur zijn:

  • Een vitaal product
  • Intensieve kleuren
  • Stevige stelen
  • Lange houdbaarheid

Assortiment calla’s


Ideaal voor jouw bloemwerk

De calla staat niet alleen beeldig in boeketten, de exotische beauty wordt ook graag gebruikt door floral designers tijdens bloemenevenementen zoals Fleuramour. Vorig jaar kon je de calla van Kallaland bewonderen in meerdere bloemencreaties.


Kallaland is onderdeel van moederbedrijf Agriko

Agriko produceert sinds 2003 knollen voor de bloemenproductie en droogverkoop. Kallaland betrekt al het uitgangsmateriaal van het moederbedrijf Agriko waardoor het verzekerd is van de beste knollen met goede bloei-eigenschappen.

Door het beheersen van het hele productieproces van knol tot bloem kunnen ze hun klanten verzekeren van een optimaal product met een constante aanvoer. Kallaland en Agriko zijn door de bundeling van kennis een specialist van de buitencultuur van Calla’s.­■ Bezoek de website van Kallaland


Steven

Hoofdredacteur Fleur PRO