BLOEMENHOTNIEUWE BLOEMEN

Maak sprankelende boeketten met Dianthus Sparkz

Laat je creativiteit de vrije loop met Dianthus Sparkz®. Deze serie Dianthus-specialiteiten biedt alles wat je nodig hebt om een kleurrijk en verrassend design te maken! Kies jouw favoriete Sparkz® bloemen en combineer ze in een uniek boeket. 

Verwonder jouw klanten met de verrassende diversiteit aan Dianthus die Sparkz® te bieden heeft. Laat je inspireren door de meest uiteenlopende variaties denkbaar – variëteiten die opvallen door unieke bloemvormen en opvallende kleuren. Sparkz® biedt eindeloze mogelijkheden om te mixen en matchen. “De Sparkz® komen uit dezelfde familie als standaard anjers en trosanjers. Het verschil is dat anjers en trosanjers Dianthus caryophyllus zijn en de Sparkz® hybrides van Dianthus met een totaal andere uitstraling. Als het om veelzijdigheid gaat, is Sparkz® het antwoord op de vraag naar het breedste en meest creatieve assortiment denkbaar”, zegt Marcel Stekelenburg, Assortment Manager Dianthus Sparkz® bij HilverdaFlorist.  


Ontdek alle Dianthus Sparkz® series


Sparkz® Green

De populaire Green serie bestaat uit unieke, groene bolvormige bloemen met zachte bloemblaadjes op stevige stelen. Deze hoogwaardige bloemen hebben een uitstekend vaasleven en zijn échte eyecatchers in een boeket.  


Sparkz® Breanthus 

Breanthus® biedt kleurrijke bollen vol kleine bloemetjes! Deze serie biedt meerdere takken per steel wat zorgt voor volume. Perfect om te gebruiken in een gemengd boeket of monoboeket.  


Sparkz® Raffine 

Raffine beschikt over stijlvolle, gerafelde bloemen met prachtige kleurpatronen. Deze schattige bloemetjes geven een elegante en lieve twist aan elk arrangement! 


Sparkz® Raffine Petit 

Zo zoet! Raffine Petit zorgt voor blijdschap met heel veel gerafelde micro bloemetjes. Elke steel heeft veel kleine bloemetjes en een zee aan kleur, volume en charme. Een waardevolle toevoeging in elk arrangement! 


Sparkz® Solomio 

Solomio® charmeert met zacht gekleurde, ronde bloemblaadjes in prachtige kleurtinten. Deze verrassende serie is gemakkelijk om mee te werken en fleurt een boeket onmiddellijk op! 


Sparkz® Star 

Last but not least is er de Sparkz® Star! Deze serie bestaat uit opvallende, lang houdbare bloemen in de vorm van sterretjes. De unieke vorm komt in meerdere lagen aan bloemblaadjes en levendige kleuren. Star geeft zeker een edgy twist aan ieder design! 


www.hilverdaflorist.com


Steven

Hoofdredacteur Fleur PRO