Flower Bazar: pop-up boetiekbeurs van 15 tot 17 september

The Flower Bazar in FloriWorld Aalsmeer maakt zich op voor de eerste editie. Pascal Koeleman en Rudi Tuinman van 2Dezign lanceren een luxe pop-up boetiekomgeving waarin bloemen, planten én decoratie voor het totaalplaatje zorgen. Deze kleinschalige beurs is een vernieuwende aanvulling op de grote beurzen.


The Flower Bazar is door 2Dezign bedacht als een nieuw platform om elkaar te ontmoeten in een luxe pop-up boetiekomgeving waarvan de wauw-factor u zal verrassen. Gratis koffie, koekje erbij, en een fantastische dosis inspiratie. À la ‘Libelle Zomerweken’ en ‘Margriet Winterfair’.

Ontdek de wereld van Rudi Tuinman en Pascal Koeleman en die van de roos, gerbera en lisianthus. Retailoplossingen zijn er te zien, maar ook cadeau-inspiratie, de nieuwste displays, glas, papieren potjes en Sakata’s finest selection met de nieuwste campanula’s.

Het duo van 2Dezign kan als geen ander sfeer en beleving overbrengen. Dat was een paar jaar geleden nog te zien toen ze de ideale bloemenwinkel uitbeeldden. (foto boven)

“Het wordt geweldig met deelnemers als FSQ Roses, Piet Vijverberg, Parfum Flower Company, Duif Decorations, Modiform, Interplant Roses, Sakata, World of Sprayroses, Lisianthus promotie en LAB, House of Bouvardia, Barendsen Flora Podium, Braam Roses, LG Gerbera, RM Plants, Thursd., MATE International, FreshPortal, FlowerCircus, Bloemenkrant, Endless branding en 2Dezign.”

“Het is ruim zestien maanden geleden dat we elkaar zagen, waarbij iedereen aanvankelijk dacht “we gaan naar de bliksem”. Gelukkig keerde het tij snel doordat de consument vasthield aan zijn bloemen en planten. Dat had niemand verwacht en heeft de sector een fantastisch jaar opgeleverd. Alleen zijn kwekers en bloemisten mekaar wat uit het oog verloren. The Flower Bazar zorgt ervoor dat de banden weer stevig worden aangehaald.”

“The Flower Bazar is een groeibriljant en zal zijn vleugels zeker uitslaan in Parijs, Barcelona of Milaan. Daarvan zijn we nu al overtuigd.”

Programma

Het programma van The Flower Bazar is al net zo kleurrijk als het luxe pop-up boetiek event zelf.

  • Op woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 september kan je de beurs bezoeken.
  • Op donderdag 16 september is het Lisianthusdag en komen alle 22 Lisianthustelers langs om handelaars te ontmoeten en met elkaar bij te praten.
  • Vrijdag 17 september wordt ook een hele leuke dag met de Lady’s Circle met topvrouwen uit de sierteeltsector die tussen 11.00 en 13.00 uur een bezoek brengen met een glaasje prosecco of kop koffie.

In de kijker : Braam Roses ‘Born to Bloom’

Tijdens The Flower Bazar kan je onder meer de schitterende collectie trosrozen ‘Born to bloom’ van Braam Roses bewonderen. Ze komen ideaal tot hun recht in wedding bouquets en in luxe boeketten.

Entree is gratis

The Flower Bazar in FloriWorld Aalsmeer is open voor iedereen. Tegelijk mogen 400 mensen aanwezig zijn. Aanmelden is niet nodig en u bent van harte welkom op woensdag 15 en donderdag 16 september van 9.00 tot 16.00 uur en op vrijdag 17 september van 09.00 tot 14.00 uur. Entree is gratis en mocht u het leuk vinden een rondje FloriWorld te doen, dan kan dat tegen gereduceerd tarief. Kijk voor meer informatie op www.flowerbazar.nl