DECO

Van decobollen tot bloemenstolpen: de eyecatchers van La Martha

La Martha is een relatief jonge speler in de decoratiemarkt. Het Belgische label baant zich creatief een weg tussen de grote merken met exclusieve handgemaakte bloemengeschenken.

 

La Martha wil voor een eigentijdse creatieve aanvulling zorgen op de huidige decoratiemarkt. “Wij geloven dat duurzaamheid een belangrijke factor zal spelen in de toekomst. Wij trachten hier op in te spelen door handgemaakte decoratie-artikelen aan te bieden die inspelen op de verschillende noden en seizoenen. Door een persoonlijke aanpak en een eigen invulling van de klant bekomen we een uniek en exclusief product dat jaren voor genot en plezier zal zorgen in de huiskamer.” 


Decobollen deluxe

“Met deze glazen amberkleurige decobollen willen we een luxegeschenk aanbieden. Deze hedendaagse creaties kunnen te allen tijde als decoratie dienen. Ze worden aangeboden in een exclusieve gepersonaliseerde doos van La Martha. Deze bollen zijn allen gevuld met een combinatie van zijden bloemen en droogbloemen, in diverse kleuren, groottes en combinaties. Dit zorgt voor een brede variatie naar ieders persoonlijke smaak en keuze.


Bloemenstolpen

La Martha durft ook volledig out-of-the-box te denken. “Door een glazen stolp een nieuwe invulling te geven, creëren we op deze manier een eigentijdse eyecatcher waarbij de stolp gevuld is met een rijkelijke bloemenvulling.”   Look and feel

De La Martha “look and feel” is een combinatie van diverse materialen. 

Het belangrijkste is dat deze vooral duurzaam zijn. Voorbeelden hiervan zijn: zijden bloemen, droogbloemen, deco pins, natuurlijke ondergronden, vruchten en zaaddozen.  

Het uiteindelijke resultaat is een mozaïek van kleine bloemetjes, vruchten en decoratieve producten die vervolgens als één geheel verlijmd worden op of in een ondergrond.Aanwezig op evenementen

Als start-up laat La Martha jou graag kennis maken met haar producten, onder meer tijdens evenementen.

Dit jaar kan je La Martha vinden bij:  

  • Kasteel Hex Gardenfestival
  • De tuindagen van Beervelde 
  • Handgemarkt in Genk 

Familiezaak

La Martha is een familiale start-up (sinds december 2021) en wordt gerund door Christiane Savelkoul, Michiel en Marnick Daniëls. 

  • Christiane Savelkoul heeft een uitgebreide ervaring in de wereld van bloemsierkunst. Ze was vele jaren de zaakvoerder van “Bouquetterie”, de bloemenwinkel in het centrum van Bocholt. Na een korte pauze is haar creativiteitszin opnieuw aangewakkerd. Haar doel is om decoratieve creaties, op een frisse en hedendaagse manier, naar buiten te brengen. En om zo een inspiratie te vormen voor onze klanten.  
  • Michiel Daniëls werkt als sales manager voor een KMO in Diepenbeek. Op deze manier kent hij het reilen en zeilen van het bedrijfsleven. Michiel zal zich dan ook voornamelijk bezighouden met het zakelijke aspect van La Martha. 
  • Marnick Daniëls combineert La Martha met zijn job als accountmanager voor een KMO in Hasselt. In deze job is een goede verstandhouding met de klanten en het opbouwen van een klantenrelatie een belangrijk aspect. Dit zal hij dan ook met veel plezier doortrekken naar La Martha. Marnick zal de klantencontacten onderhouden, alsook het beheer van de social media. 

Interesse? 

De creaties kan je terugvinden op www.lamartha.be 

Sta je open voor nieuwe projecten of samenwerkingen? Neem contact op via info@lamartha.be  

Steven

Hoofdredacteur Fleur PRO