Marginpar – partnerpagina

Marginpar

Marginpar onderscheidt zich met een exclusief, trendsettend assortiment: zomerbloemen die als stijlvol, verrassend en uniek worden ervaren. De bloemen worden met passie geteeld op de kwekerijen in Afrika. Hun visie stelt hen in staat om te blijven experimenteren met nieuwe, unieke soorten totdat ze precies goed zijn.

Waarom moet ik hier bestellen? 

Marginpar kweekt 120 verschillende variëteiten zomerbloemen, het hele jaar rond. Ze zijn dol op unieke, bijzondere soorten zodat ze bloemisten altijd weer iets vernieuwends kunnen bieden.

Wat bieden ze allemaal aan?

Snijbloemen in de categorie zomerbloemen waaronder Clematis, Eryngium, Astrantia, Jatropha, Talinum, Miscanthus en Scabiosa.

Waarin zijn ze gespecialiseerd?

Exclusieve lijnen, zoals de Clematis Amazing ® serie. Maar ook de Eryngium Questar ® en de Astrantia Star ® serie vind je alleen bij Marginpar.   

Hoe houden ze hun aanbod up-to-date?

Innovatie zit in hun DNA. Ze werken nauw samen met veredelaars om zo de mooiste bloemen te kunnen aanbieden.

Waar koop ik hun bloemen? 

Op de veiling

Waar vind ik de actuele prijzen?

De prijs wordt dagelijks bepaald op de veilingklok.

Bezoek de website van Marginpar

Volg Marginpar op Instagram

Bekijk Marginpar op Facebook

Contacteer Marginpar via mail@marginpar.com

■ Abonneer je op de Marginpar nieuwsbrief


 • Dit zijn de bloementrends van 2023
  Bekijk nu het trendoverzicht waar bloemisten, ontwerpers en eventstylisten jaarlijks reikhalzend naar uitkijken. Ook nu weer vroeg Marginpar een bekende bloemenontwerper en/of trendwatcher om zijn of haar visie met jou te delen. Dit jaar is dat de Brit Joseph Massie, die bekendstaat om zijn waanzinnig mooie installaties, liefde voor bruidswerk en technisch meesterschap. Dit alles … Lees meer
 • Rouwkransen met persoonlijkheid
  Eén van de momenten waarop bloemen ineens niet meer alleen een blijmaker zijn, maar ook een brenger van troost, is wanneer we afscheid moeten nemen. Marginpar. Floral designer Max van de Sluis toont je rouwkransen met bloemen van Marginpar.
 • De mooiste soorten Clematis voor floral designers
  Clematis Amazing® snijbloemen zijn er in alle soorten en maten. Marginpar introduceerde de eerste Clematis snijbloem in 2006, en de familie is sindsdien uitgegroeid tot een hele serie met 14 variëteiten. Of je nu indruk wilt maken op je klanten met felle kleuren, grote bloemen of een donzig accent, de Clematis Amazing® serie heeft het … Lees meer
 • Onderscheid jezelf met snijbloemen Marginpar
  Marginpar is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de creatie van de meest bijzondere snijbloemen. Ze waren een van de eersten die verse snijbloemen uit Afrika op de Nederlandse bloemenveilingen introduceerden. 
 • Prachtige zomerbloemen van Marginpar
  Kleurige zomerbloemen, wie is daar nu niet dol op? Gekke naam eigenlijk: ‘zomerbloemen’. Want lang niet alle zomerbloemen zijn alleen in de zomer verkrijgbaar. Door de juiste bloemen op de juiste plek te kweken zijn juist veel soorten jaarrond beschikbaar.
 • Online beurzen strijden om jouw aandacht
  Fysieke bloemenbeurzen blijft ‘n moeilijk verhaal, dus zoeken kwekers en bloemisten momenteel contact via het internet. Wij tippen jou graag deze online beurzen die echt wel de moeite zijn. … DIT ARTIKEL VERDER LEZEN ? Al abonnee ? Klik hier om je aan te melden Abonneer hier op FLEUR of verleng hier je abonnement op … Lees meer