HOTPLANTEN

Een bloeiende Moederdag met deze planten

Op Moederdag zetten we onze mama’s eens extra in het zonnetje. En wat is een betere manier dan alle moeders te bedanken met de mooiste bloemen of planten? Want doordat planten vele jaren groeien en bloeien staan ze symbool voor onvoorwaardelijke liefde. Geef daarom een blijk van waardering met een prachtig bloeiend cadeau. Waterdrinker heeft een aantal favorieten voor binnen en buiten voor je op een rijtje gezet.

Thunbergia alata “Suzanna met de mooie ogen”: een fantastische, snelgroeiende klimplant, die opvallende bloemetjes produceert. 

Hydrangea Beautensia: een perfect cadeau op Moederdag, aangezien deze plant rond deze tijd prachtig bloeit.

Caladium: met haar hartvormige, mooi geaderde blad is de Caladium echt een opvallende verschijning! Wie wilt dat nou niet? 

Mandevilla: deze plant met prachtige bloemen doet ieder hartje toch sneller kloppen.

Anthurium: een klassieker waar je altijd goed mee doet. Bezoek de grootste plantengroothandel van Europa!

In het Waterdrinker Green Trade Center vind je meer dan 9.000 verschillende soorten kamerplanten, tuinplanten, boomkwekerij artikelen, bloemen, potten en accessoires.

Nog geen klant? Bij inschrijving krijg je eenmalig een dagpas en kun je direct shoppen. Let op: alleen voor groene wederverkopers.

Tijdens de inspiratiedagen zijn er tal van activiteiten, dit najaar van 5 tot en met 10 november 2023! Zo zijn er meet & greets met diverse kwekers en staan de verkopers paraat om al jouw vragen te beantwoorden. Als klant geniet je deze dagen van extra scherpe GTC Deals.Tekst & foto’s: ©Waterdrinker

Steven

Hoofdredacteur Fleur PRO