BLOEMENHOT

Plan jouw reis door de wereld van de orchidee

Tien orchideeënkwekers openen hun deuren tijdens de Orchid Inspiration Days van 7 tot en met 16 juni 2023.

Afspraak plannen

De Orchid Inspiration Days gaan door met tijdsloten, wat veel voordelen biedt. Zo kun je als bezoeker je afspraken bij verschillende deelnemers goed op elkaar afstemmen en de deelnemende kwekers laten weten wanneer je komt. Hierdoor kunnen de kwekers écht de tijd voor je nemen! Iedere deelnemende kweker werkt met dezelfde tijdsvakken van twee uur. Op de website van Orchid Inspiration Days staat per bedrijf vermeld hoe je je bezoek vooraf kunt aanmelden.

De openingstijden van Orchid Inspiration Days 2023 zijn:
Woensdag 7 juni t/m vrijdag 9 juni – 08.00 tot 18.00 uur
Maandag 12 juni t/m vrijdag 16 juni – 08.00 tot 18.00 uurVolop inspiratie

Tien toonaangevende bedrijven zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de Orchid Inspiration Days, om bezoekers ook dit jaar weer volop te inspireren. Voor iedereen die geïnteresseerd is in een voorproefje op hét orchideeënevent en op de hoogte wil blijven: op de website www.orchidinspirationdays.com en de sociale media-kanalen van Orchid Inspiration Days Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter, worden de ontwikkelingen van het evenement bijgehouden.


Verrassingselement

Bezoekers van de Orchid Inspiration Days 2023 ontvangen dit jaar voor het eerst een beloning voor hun bezoek aan de deelnemende bedrijven van het orchideeënevent. Ieder bedrijf dat álle kwekers tijdens de Orchid Inspiration Days bezoekt, krijgt een verrassing die absoluut de moeite waard is. De organisatoren nemen de week na het evenement contact op met de winnende bedrijven, waarna de beloning in ontvangst genomen kan worden.

Over Orchid Inspiration Days

Orchid Inspiration Days is uitgegroeid tot hét jaarlijkse orchideeëninspiratie evenement van Nederland. Het richt zich op de internationale vakgerichte klant en brengt de nieuwste variëteiten en productconcepten onder de aandacht. Daarnaast biedt het event volop inspiratie op het gebied van de orchidee. Vanaf nu kunnen geïnteresseerden zich via de website aanmelden voor een bezoek bij de bedrijven. Kijk voor meer informatie op orchidinspirationdays.com.

Bron: Pull Position

Steven

Hoofdredacteur Fleur PRO