Doe het zomeren met deze exotische combinaties

Exit guur weertje, hallo zonnige vooruitzichten! Vier de entree van de zomer met de mooiste zomerbloemen zoals de gladiool, calla, iris en lelie. Laat uw klanten de eindeloze mogelijkheden van deze zomerse bolbloemen zien.

Exotisch allegaartje

Advertising
 

Er zijn nu volop zomerbolbloemen in krachtige exotische kleuren, zoals felroze, diep oranje en intens paars. Een stralend zonnig effect creëren? Vergeet dan zeker geen sprankje geel aan het boeket toe te voegen. Zo krijg je een prachtig exotisch boeket met veel kleur. De felle kleuren en zoete geuren van deze zomerse bolbloemen zorgen voor een paradijselijke sfeer in het interieur.

Geen muurbloempjes

Gladiool, calla, iris en lelie hebben elk een sterk eigen karakter. Daardoor vallen ze snel op een boeket. Naast het maken van kleurrijke combinaties van verschillende bloemensoorten, gaan bloemen van eenzelfde soort ook prachtig samen. Zo benadruk je het karakter van de bloem. Geniet bijvoorbeeld van de extravagante uitstraling van gladiolen, die ook mooi in hun waaier aan kleuren bij elkaar passen.

Styling

Kleur, kleur en nog eens kleur. Dat is het mantra voor de styling van deze zomerbloemen. Een bosje exotisch of een enkele steel met veel kleur komt prachtig tot zijn recht in een vaas van zowel neutraal transparant als helder gekleurd glas. Zo boost je de uitstraling van het boeket en krijg je een heel energiek resultaat. Een instant vakantiegevoel verzekerd! Je kan ook een stapje verder gaan en de ook de traditionele vaas vervangen door enkele theekopjes of een stellage van theekopjes die als vaas dienen.

www.ibulb.nl