Barendsen

Barendsen is exporteur en importeur van snijbloemen, gevestigd in de bekende Bloemenveiling van Aalsmeer. Al bijna 100 jaar zijn zij gespecialiseerd in maatwerk. Zij leveren alles volgens de exacte wensen van hun klanten. Het klantenbestand bestaat uit de gespecialiseerde groothandel, detailhandel, boeketterieën, designers en de grootzakelijke markt.

Al vele jaren levert Barendsen snijbloemen aan klanten in meer dan 30 verschillende landen. Barendsen levert niet alleen snijbloemen, maar ook andere producten. Meer informatie hierover leest u op de website van Barendsen.

Bij Barendsen staan de beste prijs-kwaliteitsverhouding en het milieu voorop. Hierbij streven ze ernaar u een optimale service te bieden. Barendsen stelt hoge eisen aan producten die ingekocht worden. Hun ervaren inkopers weten de beste producten voor u te vinden. Dit doen zij zowel op de Aalsmeerse veiling als op alle overige toonaangevende veilingen of direct bij de kweker.

Een optimale service houdt ook in dat Barendsen tot het uiterste gaat om haar klanten tevreden te stellen. Barendsen levert een zeer uitgebreid assortiment, in de gewenste hoeveelheid en verpakking. Zij hebben een speciaal ontwikkeld logistiek systeem dat in staat is om de kleinste bestellingen accuraat te verwerken. Dus niet alleen de groothandel, maar ook de detaillist tot aan de consument wordt bij Barendsen vakkundig geholpen.


Waar vind je Barendsen?

VBA, Legmeerdijk 313 | 1431 GB Aalsmeer | Nederland | T +31 (0)297 38 6161 | F +31 (0)297 38 6138 | www.barendsen.nl

Een vraag? Mail naar info@barendsen.nl


Berichten van Barendsen


 • Florale pracht op IPM Essen
  Van 24 tot en met 27 januari kon je op de vakbeurs IPM ESSEN de mooiste bloemen en planten inspecteren en bewonderen.
 • Daar zijn ze weer: de eerste voorjaarsbloemen!
  Hun frisse kopjes laten zich weer zien: de tulpen, narcissen, fritillaria, blauwe druifjes en anemonen… Geniet mee van de verse lading bloemen bij Barendsen!
 • Snij-Kalanchoë: nieuw product verkrijgbaar bij Barendsen
  Iedereen kent de Kalanchoë wel, maar sinds kort is er nu ook de langstelige snijvariant, door kweker Stefan Slijkerman ontwikkeld.
 • Bloemisten & Barendsen: een succesvol liefdesverhaal
  Barendsen is een bekende naam in de branche. Als middelgrote importeur en exporteur van snijbloemen, en al meer dan 110 jaar gevestigd in Aalsmeer, staan ze bekend om hun gedegen vakkennis en uitmuntende service. Omdat Barendsen ooit zelf begonnen is als orchideeënkwekerij heeft het bedrijf veel tijd en moeite geïnvesteerd in het onderhouden van goede
 • Rijkelijk versierde XXL feesttafel: zo weggeplukt uit Harry Potter films
  Duizenden FLEURAMOUR-bezoekers – en fans van Harry Potter in het bijzonder – zullen zich de meterslange, met bloemen en pompoenen versierde feesttafel van Atelier Sören Van Laer nog lang herinneren. De monumentale bloemenpracht, het prachtige tafelservies en de magische muziek waren voor velen hét kippenvelmoment van FLEURAMOUR 2022.