Relax! On monday wordt gerestyled

Noteer alvast met stip in je agenda: maandag 26 september is het floristendag op Fleuramour! Naar goede gewoonte is er de laatste dag van het evenement een exclusief programma voor floristen: een dag van wervelende demonstraties, voorstellingen en shows. Dit jaar wordt Relax! On Monday echter in een digitaal jasje gestoken. Digitale communicatie en technologie nemen immers een steeds prominentere plaats in in het dagelijks leven. Ook de floristiek kan niet achterblijven.

Daarom heeft Fleuramour Flower Lab naar de landcommanderij Alden Biesen in Bilzen gehaald. Flower Lab is een reizende expositie die bloemisten uitlegt hoe de jongere generatie, ook wel millennials, einsteingeneratie of generatie y genoemd, denkt en doet in het digitale tijdperk. Het Flower Lab-gezelschap deed eerder al haar concept op IPM Essen en het wereldkampioenschap in Genua uit de doeken. Nu is België voor de eerste keer aan de beurt.

Advertising
 

Bezoek daarom zeker Flower Lab op Fleuramour en ontdek de bloemenwinkel van de toekomst! Chantal Post is het gezicht van Flower Lab en zij zal u samen met Stefan van Berlo, Dirk De Goede en Kevin Lennertz wegwijs maken in deze nieuwe digitale bloemenwereld. Bovendien is Flower Lab de ideale gelegenheid om collega’s uit heel de wereld te ontmoeten.

Op het programma:relax on monday 2016

  • 10:00u – VIP ontvangst op de stand van Flower Lab met een drankje
  • 12:30u – Lunch met cava als aperitief, voorgerecht, warm buffet en aangepaste dranken
  • Vrij bezoek aan het evenement

 PRIJS: € 55,00 p.p.

Koop hier je tickets!