DECO

RIBBLE vazen voor nog meer smaak

Of je nu van ribbelchips houdt, of van ribbelvazen: ze schenken je een krokante after taste. De RIBBLE collectie van Saudade Collective en Ineke van der Werff verwelkomt sinds kort ook een kraakverse nieuweling: de RIBBLE Sage in saliegroen.

Tijdens de lockdown in 2020 is Ineke van der Werff gaan samenwerken met Saudade Collective. Dit nieuwe initiatief draait om duurzaam en eerlijk design, door nauw samen te werken met ambachtslui.

“Ik ben één van de gelukkigen die voor dit label een nieuwe collectie porseleinen plantenbakken en vazen mocht ontwerpen!”, reageert Ineke enthousiast.


RIBBEL collectie

De RIBBEL collectie is online en in enkele winkels in Nederland verkrijgbaar. Het ontwerp wordt gekenmerkt door de elegante herhaling in ronde vormen. De kleine ribbels echoën door de verschillende modellen heen. Zacht maar speels met een subtiele handgeglazuurde toets.

De collectie bestaat uit vijf objecten: drie vazen en twee plantenpotten. Elk model is verkrijgbaar in 5 kleuren: wit, petal, mosterd, plum en (de nieuwe kleur) saliegroen.

Wil je de stukken zien voordat je ze koopt? Maak een afspraak voor een bezoek aan het atelier in Utrecht of op het kantoor van Saudade Collective in Emmen.


Nieuw: RIBBEL Sage

De nieuwe RIBBEL Sage collectie in saliegroen wordt sinds enkele dagen gepromoot op het Instagramaccount van Saudade Collective.

Foto’s © Jet van Gaal

Steven

Hoofdredacteur Fleur PRO