Toon jouw bloementaart aan duizenden Fleuramourbezoekers

Ook jij kan dit jaar uitblinken op Fleuramour! Ontwerp de allermooiste feestelijke bloementaart voor de jubileumeditie. Jouw werk wordt sowieso geprojecteerd in het kasteel van Alden Biesen. En misschien win je wel een gratis ticket en overnachting! 

Een stijlvolle taart van bloemen, voor de 25ste verjaardag van Fleuramour, in het thema ‘Magic’! Als dat geen leuke opdracht is… Maak er thuis mooie foto’s van, in hoge resolutie (dus van goeie kwaliteit) en stuur de beelden voor 1 september 2022 door naar de organisatie.

Advertising
 

Deze wedstrijd staat open voor professionele bloemisten, voor liefhebbers en voor studenten bloemsierkunst. Binnen elke categorie wordt een winnaar gekozen!    

“We kijken echt uit naar een magische bloementaart voor deze feestelijke gelegenheid. De vormgeving is vrij. Wil jij een ronde, vierkante of rechthoekige taart? Een lage of hoge taart? Een taart met een laag of verschillende laagjes? Zorg ervoor dat het vegetatieve element, de bloemen, visueel de doorslag geven. En gebruik OASIS® Floral Foam (gewone blokken steekschuim, een cakevorm, gekleurd steekschuim, BIO steekschuim of Terrabrick Floral Medium …)”

“Een lage of hoge taart. Een taart met één laag of verschillende laagjes? Een ronde of rechthoekige taart? De vormgeving is vrij.”

Beoordeling 

De jury zal de volgende punten beoordelen: 

Techniek – vorm en kleur – originaliteit –– afwerking – thema – gebruik OASIS® Floral Foam.  

Opmerking: de taart hoeft niet eetbaar te zijn.

Om de beoordeling op een correcte manier te kunnen doen, vraagt Fleuramour om ook een foto te bezorgen van de gebruikte materialen en één foto van de voorbereiding (deze foto’s hoeven niet van hoge resolutie te zijn).

Praktische informatie 

Wanneer? 

  • Stuur je foto’s ten laatste op 1 september 2022 om 21 uur door naar de organisatie (maar vroeger mag natuurlijk altijd). 
  • De bekendmaking van de prijzen zal plaatsvinden op 5 september 2022. 

Materialen

  • Alle materialen en de fotografie worden door de deelnemers zelf bekostigd.  
  • Het werkstuk wordt thuis gemaakt en op een mooie plek gefotografeerd. 
  • Voorzie je foto zeker van je naam en stuur zeker ook een foto je materialen en een stap van je voorbereiding door! 

Prijzen 

Alle taarten worden tijdens het evenement geprojecteerd. In de prijzenpot zitten o.a. een publicatie in Fleur Creatief (magazine of website), een overnachting in de omgeving van het kasteel van Alden Biesen en een VIP-uitnodiging voor het evenement. Binnen elke categorie (studenten, liefhebbers, professionelen) is er een winnaar.

Contact

Voor meer informatie kan je steeds terecht hier:

Lees het volledige reglement (over organisatie en jury) hier