HOTKAMERPLANTENPLANTEN

Ga op ontdekkingsreis in het Waterdrinker Green Trade Center

Van de mooiste en meest onderscheidende planten en bloemen tot alles wat je nodig hebt om planten en bloemen goed te verkopen. Waterdrinker doet er alles aan haar klanten mee te laten profiteren van haar unieke kracht: het breedste en diepste assortiment van Europa. Tijdens de GTC Days (3 keer per jaar) weten velen klanten uit binnen- en buitenland het Green Trade Center (GTC) te vinden voor de meest bijzondere Novelties en Specialties, scherpe GTC Deals, must-haves van het seizoen én groene inspiratie.

BECAUSE NOT ALL TREASURE IS SILVER AND GOLD

De inkopers van Waterdrinker zijn altijd op jacht naar de meest bijzondere planten en bloemen. Vinden zij een product dat nog niet op de markt, heel erg bijzonder of uniek in zijn soort is, dan krijgt deze het Novelty & Specialty label. Deze producten kun je echte eyecatchers noemen en zijn ook zeker voor de consument onweerstaanbaar.


LET’S BUILD A GREENER WORLD

Waterdrinker streeft naar verduurzaming binnen de sierteeltsector. Het werken aan een groenere en gezondere leefomgeving, met aandacht voor mens en milieu, is iets wat keten-breed wordt opgepakt. Samen met diverse kwekers maakt Waterdrinker zich hard om meer bewustwording te creëren. Door middel van inspiratievolle presentaties, videocontent en meet & greets worden bezoekers geïnformeerd over de stappen die kwekers hebben genomen op het gebied van duurzame bedrijfsvoering en/of teelt en worden de ambities voor de toekomst gedeeld.


Binnen de huidige trend ‘Gift of nature’ draait alles om samenwerken aan een groene toekomst. Groen in de zin van duurzaam(er) telen én leven. Met de ingrediënten en inspiratie uit de natuur wordt een natuurlijke look gecreëerd waarbij planten de hoofdrol spelen.


De Bromelia Specialist zet insecten en gekko’s in om duurzaam te kunnen telen. Zij houden de bromelia’s gezond en helpen bij het groeiproces.


De energiezuinige ledverlichting van kweker Piet Vijverberg geeft nauwelijks stralingswarmte en zorgt voor een optimaal klimaat in haar kassen.


THE PLACE TO BUY: AALSMEER

Van 6 tot en met 11 november 2023 staat het Waterdrinker Green Trade Center volledig in het teken van de GTC Days. De november-editie staat garant voor 6 dagen groene inspiratie. Tijdens deze editie wordt altijd extra uitgepakt. Zo wordt het winnende bloemstuk van Europees kampioen bloemsierkunst Hanneke Frankema gepresenteerd en ook een nieuwe trend geïntroduceerd.

Aanmelden voor de GTC Days is niet nodig. U bent alle dagen van harte welkom vanaf 05.00 uur op de Sierteeltstraat 129 in Aalsmeer. Tegelijkertijd met de GTC Days vindt ook de Trade Fair Aalsmeer (9 t/m 11 november) plaats. Bezoek het GTC en combineer uw bezoek. De Trade Fair Aalsmeer is makkelijk te bereiken vanaf het Green Trade Center.


■ www.waterdrinker.nl


Steven

Hoofdredacteur Fleur PRO